Inici

Especialitats carta

Info. de contacta

Llista de serveis

Calendari

Entorn i links

Celebracions

"Menú Gourmet" festius

Esmorzars de forquilla

Especial empreses

la terrassa

Especialitats a la carta

Aquestes son algunes de les especialitats de la casa, canvien cada temporada, seguin el mercat i la llotja de peix.  :

Carns i verdures a la brasa

Terrina de foie, fet a casa,  amb melmelada

Arròs caldos de llobregant  (min. 2 persones) 

Paella marinera

Amanida de llagostins amb vinagreta de marisc

Amanida de mango amb pernil ibèric i pipes caramel·litzades

Carpaccio de mango i pernil ibèric amb virutes de manxego curat 

Entrecot de vedella reposat (criança de 2 mesos en càmera) 400 gr

“Chuletón” de vedella de Girona (750 gr.)

Filet de vedella de Girona amb salsa de trompetes de la mort

Magret d’ànec a la planxa amb salsa de maduixes i compota de pera

Medallons de peus de porc farcits de llagostins amb salsa de pernil ibèric i rrebosats a l’antiga

Cargols a la llauna

Turbó a la planxa

Filet d’orada amb llagostins sobre u amb tàrtar de tomàquet i ceba

Peixos de la costa a la planxa i al forn

Peus de porc, maridats al cava, a la brasa

I Com no les nostres carns a la brasa

CUINA DE TEMPORADA DE LA SELVA

El celler

Vi blanc , rosat o negre

 Sumarroca - D.O. Penedès

  Aigues minerals

 

 

Informació de contacta :

Teléfon : +34 972 840088

 

Correo: info@masiagallart.cat

RESTAURANT MASIA GALLART  

Festa 
Ratafia 2015Festa Concurs de la Ratafia – Confraria de la Ratafia