Inici |
Especialitats carta |
Info. de contacta |
Llista de serveis |
Calendari |
Entorn i links |
Celebracions |
"Menú Gourmet" festius |
Esmorzars de forquilla |
Especial empreses |
la terrassa |
CUINA DE TEMPORADA DE LA SELVA |
Minuta Sopar-festa fi d’any 2015 |
Informació de contacta : |
Teléfon : +34 972 840088
Correo: info@masiagallart.cat |
El celler Vi blanc Marqués de Gelida—D.O. Penedès Vi negre—Rioja criança Cava Sumarroca Brut reserva
|
Sopar a Can Gallart Música fins a les 3 h. Festes properes gratuïtes: KEOPS—Pavelló Municipal |
Abans de sopar Desprès de les dotze |
Us hem preparat un bon menjar, de qualitat, unes bones begudes per sopar, un sarró de raïm, amb el que tenir sort l’any vinent, una bossa de “cotillón” per riure i disfrutar i música per ballar o escoltar
|
Tot per 70 € / p. (10% IVA inclòs) |
RESTAURANT MASIA GALLART |
Un entrant .Amanida de xupa-xup cruixent de guatlla amb pètals de tomàquet , vinagreta de ratafia i festucs |
Un primer Vieires amb pernil ibèric i ceba caramel·litzada gratinades amb mussolina de garotes. |
Un segon a escollir Filet de vedella de Girona amb foie i salsa de pinetells
|
Els postres El Coulant de xocolata negre amb gelat de fruits del bosc i sopa de gerds . |
Amb els raïms de la sort Panera de torrons i neules de Nadal. Carro de fruites amb la música
|