Inici

Especialitats carta

Info. de contacta

Llista de serveis

Calendari

Entorn i links

Celebracions

"Menú Gourmet" festius

Esmorzars de forquilla

Especial empreses

la terrassa

CUINA DE TEMPORADA DE LA SELVA

Minuta Festa Ratafia 2015

El celler

Vi blanc , rosat o negre

 Sumarroca - D.O. Penedès

  Aigues minerals

 

 

Informació de contacta :

Teléfon : +34 972 840088

 

Correo: info@masiagallart.cat

El celler

Vi blanc , rosat o negre

 Sumarroca - D.O. Penedès

  Aigues minerals

 

 

Tot per 25 / p. (10% IVA  inclòs)

RESTAURANT MASIA GALLART  

Festa Concurs de la Ratafia – Confraria de la Ratafia

Un entrant per escollir o fer “pica-pica”

Amanida de pernil  d’ànec amb bolets de temporada

Espàrrecs verds a la bradsa amb reducció de ratafía

Amanida de formatge de cabra

Escamarlans saltejats amb all i julivert amb amanida a la ratafía

Croquetes casolanes de rostit, Piquillos farcits de bradada

Xipirons a l’andalusa , pop a la gallega, Musclos de roca a la planxa

 

Un segon  a escollir

Ventresca de tonyina a la planxa

Bacallà a la mussolina de mel i ratafia

Fideua amb fumet de peix de roca (mínim 2 p.)

Filet de porc amb slsa de ratafia

Espatlla de xai rostida al forn

Secret d’ibèric a la brasa o amb salsa al gust

Xurasco de vedella de Girona a la brasa

Conillet  a la brasa

Galta de porc rostida al forn amb parmentier de patata a la ratafia

Entrecotte de vedella de Girona a la brasa o al gust

Els postres

La taula de postres de Can Gallart amb flam de ratafia  i coca de ratafia