Inici

Especialitats carta

Info. de contacta

Lista de servicios

Calendari

Entorn i links

Celebracions

"Menú Gourmet" festius

Esmorzars de forquilla

Especial empreses

la terrassa

Esmorzars de forquilla i Ganivet .   Servei de Bar. Menú diari a la carta . 

Menú Gourmet de cap de setmana . Servei de carta. Menús celebracions

Serveis i Horaris.

Menús especials i a la carta per esmorzar.

Horari : cuina oberta de les 8 h. fins a les 12 h.

Dies : cada dia, excepte dimarts no festius .

Información :  info@masiagallart.cat

Esmorzars de forquilla i Ganivet

Mes información : 972 840088

Menú “Gourmet” de cap de setmana

Horari : cuina oberta de 13 h. a 16 h.

Migdia: Dissabte i diumenge.

Vespre : divendres , Dissabtes  i vigílies festa

(estiu i Nadal Dijous)

Menú “Gourmet” de cap de semana

 Menú “Gourmet” els dies feiners.

Horari : cuina oberta de 13 h. a 16 h.

Migdia : Dilluns , dimecres, dijous i divendres.

Menú “Gourmet” diari

8 primers, 9 segons a escollir, postres variats, pa aigües minerals, vi  blanc, rosal o negre de qualitat …..  ET SORPRENDREM

3 primers i 3 segons a escollir entre el mes fresc del dia, postres variats, vi blanc, rodat o negre, pa. Aigües minerals i cafès ..

 TOT AMB UNA QUALITAT I UN PREU

QUE ET FERA TORNAR.

Nou Menú a la carta els dies feiners.

Horari : cuina oberta de 13 h. a 16 h.

Migdia : Dilluns , dimecres, dijous i divendres..

Menú diari a la carta

Dijous : Paella mixta d’arròs

Divendres : Fideua amb fumet de peix de roca.

Cada dia : Especial règim.

Menú diferent cada dia amb 4 primers, 5 segons, postres variats, pa, aigües ., vi i Café.

Carns a la brasa, bacallà, guisats.

Esmorzar continental.

Pa acabat de fer, pastes, pastissos.

Cafè Segafredo. Carta de tes.

Informació : info@masiagallart.cat 

CUINA DE TEMPORADA DE LA SELVA

Horari cuina :   Migdia de 13 h. a 16 h.

                                 Vespre de 20:30 h. a 23 h.

Migdia: cada dia excepte dimarts

Vespre : divendres , Dissabtes  i vigílies festa

                  (estiu i Nadal Dijous)

La Carta de Can Gallart

La carta es revisa periòdicament per ajustar-la a la temporada, al mercat i a la llotja de peix.

Esta formada per un plats típics que es mantenen tot l’any , entrants freds i calents, primers i segons plats i com no un ampli sortit de postres, quasi tots  fets  a la cuina del restaurant.

Cada temporada hi ha els suggeriments de l’època.

Horari cuina :   Migdia de 13 h. a 16 h.

                                Vespre de 20:30 h. a 23 h.

Migdia: cada dia excepte dimarts

Vespre : divendres , Dissabtes  i vigílies festa

                  (estiu i Nadal Dijous)

Consulti horaris i disponibilitat, ens podem ajustar a les vostres necessitats.

Menús i sales

per colles i celebracions

Consulti els nostres menús especials per a colles i celebracions, segur que s’ajusten als vostres gustos i pressupost.

Et sorprendrem

El celler

Vi blanc , rosat o negre

 Sumarroca - D.O. Penedès

  Aigues minerals

 

 

Informació de contacta :

Teléfon : +34 972 840088

 

Correo: info@masiagallart.cat

RESTAURANT MASIA GALLART  

Festa 
Ratafia 2015Festa Concurs de la Ratafia – Confraria de la Ratafia